Definitieve ontharing


definitieve ontharing

DEFINITIEVE PERMANENTE LASERONTHARING VOOR ALLE HUIDTYPES

Met definitieve ontharing met de laser Lightsheer maakt men gebruik van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheer laat toe om selectief, veilig en pijnloos te werken.

Wil je voor eeuwig en altijd verlost zijn van die vervelende haartjes(haren)?
Met definitieve ontharing maakt men gebruikt van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing.
Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 2 maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan.

Voorbereiding nodig?
Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens de behandelingen.

Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Voor ieder huidtype? Welke zones?
De Lightsheer is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuste haren (baard) worden gebruikt.
Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…

Nabehandeling nodig na ontharing?
Direct na de behandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd.

Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24 u nadien niet wassen met zepen. Wij werken samen met ontharingsspecialiste Celine Cordijn, zij gebruikt het nieuwste toestel 'lightsheer desire'.
Dit ultra modern toestel is momenteel de beste ontharingslaser op de markt, dat sneller en vooral pijnloos werkt!!

  • Snel, pijnloos en veilig.
  • Nieuwste toestel lightsheer desire.
  • Meer dan 10 jaar ervaring.

Wens je graag een afspraak of een gratis consult?
Neem dan contact op via 0474 625346 of info@esthetiek-leyla.be.PRIJZEN vrouwen

Bovenlip €50
Kin €75
Wangen €75
Gelaat €150
Hals €90
Decolleté €90
Borsten volledig €200
Tepelomgeving €75
Onderbuik €100
Oksels €100
Onderarmen €150
Bovenarmen €200
Armen volledig €300
Handen en vingers €100
Bikini klein €100
Bikini uitgebreid €150
Bikini braziliaans €200
Billen €130
Bovenbenen €275
Onderbenen €250
Benen volledig €480
Voeten en tenen €100

PRIJZEN mannen

Schedel €275
Baard €250
Hals €100
Borstkas v-lijn €100
Borstkas €220
Buik €300
Onderbuik €150
Nek €120
Schouders €180
Rug volledig €450
Onderarmen €200
Bovenarmen €225
Armen volledig €400
Handen en vingers €120
Zwembroek klein €120
Zwembroek uitgebreid €175
Zwembroek volledig €225
Billen €180
Bovenbenen €290
Onderbenen €270
Benen volledig €525
Voeten en tenen €120