Esthetiek Leyla Roosdaal

FEEL-GOOD behandelingen


De basis huidbehandeling

Een korte, klassieke behandeling.
Deze start met een diepte reiniging van de huid, verwijderen van onzuiverheden, eventuele epilaties in het gelaat. Afsluitend met een massage en masker.De relaxerende huidbehandeling.

Dit is een feel-good behandeling met verschillende intensieve massages van het gelaat, schouder en nek. Een volledige relax voor het gelaat als resultaat.
Hierbij maken we gebruik van verschillende serums en speciaal masker.De Studenten behandeling

Speciaal voor onze studenten (max 18jaar) een dieptereiniging met de hydrajet-peel, verwijderen van onzuiverheden, hydrateren en kalmerend masker.Epilaties

Harsen of epileren is één van de oudste manieren om te ontharen.
Het resultaat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. De hars wordt warm aangebracht en snel daarop verwijderd. Gemiddeld volstaat één behandeling per maand. Het is niet zo dat er na het ontharen met was meer haartjes groeien. U moet wel maandelijks terugkomen.

Na een harsbehandeling krijgt u nooit stoppels bij teruggroei van uw haar.
Als u vaker harst zult u merken dat de haargroei trager gaat verlopen en dat het te ontharen haar zwakker wordt. Om het ontharingsresultaat te verbeteren raden wij aan om regelmatig een lichaamspeeling te laten uitvoeren.Voet en handverzorging


Pedicure

Bij een standaard pedicure behandeling worden uw nagels geknipt, uw nagelriemen worden verzorgd en terug geduwd. Eventueel eelt en likdoorns worden verwijderd. Ook kalknagels en ingegroeide teennagels worden behandeld.

Manicure

Bij een manicurebehandeling vijlen wij je natuurlijke nagels in model.
We verzorgen je nagelriemen en handen. De manicurebehandeling kan je net zoals de pedicure uitbreiden tot een spa-pedicure met scrub, handmassage, masker.