100 %minerale make-up

HIP - HEALTHY - HAPPY


In het instituut werk ik met een Belgische make-uplijn die 100% minerale ingrediënten gebruikt. Pure, gezonde en minerale make-up om uw huid te maquilleren zonder ze te schaden. De losse poeders voelen als een streling op de huid en zijn bovendien ook puur, natuurlijk, mineraal, hypoallergeen en cruelty free. Met puur bedoel ik dat de samenstelling zorgt voor een dekking hoe jij ze zelf wil. De formules zorgen ook dat je poriën niet verstoppen en je huid niet uitdroogt. Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken zijn allergische reacties zeer zeldzaam en heb je ook geen onzuiverheden meer. Alle producten zijn diervriendelijk en worden in geen enkel geval op dieren getest. Op die manier hebben we een make-up lijn die naast een hoge kwaliteit ook een optie biedt voor mensen met een reactievere huid en mensen die tegen dierentesten zijn. Het merk staat voor hip, healthy en happy en wil dat iedere vrouw zich ook zo voelt.minerale make-up

De basisingrediënten zijn mica, ijzer, titanium en zink. Mica-mineralen zijn mineralen die worden verkregen uit de rotsgebergtes in Peru, deze zorgen voor de dekking en de gloed. IJzer werkt in de formules als een natuurlijke kleurstof terwijl titanium voornamelijk de mate van dekking en de spf factor in de producten verzorgt. Zink is een stofje dat roodheid wegneemt, antiseptisch werkt en ontstekingen van de huid vermindert. Naast deze zalige basisingrediënten bevatten de formules nooit schadelijke stoffen als kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet natuurlijke oliën, talk en geen chemische bestanddelen.100% NATURAL - 100% MINERAL

minerale make-up


100% PUUR - 100% HYPOALLERGENIC - 100% CRUELTY FREE


minerale make-up

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE MINERALE MAKE-UP?

De basis-ingrediënten zijn Mica, IJzer Titanium en Zink.
Maar wat doen deze magische stoffen dan met je huid?

  • MICA
  • Mica wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergtes in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking. Mica zorgt ook voor die mooie, gezonde gloed!
  • IJZER
  • IJzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de leuke kleurtjes in het product. IJzer wordt dus gebruikt als natuurlijke kleurstof!
  • TITANIUM
  • Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant spf factor tussen de 15 en 20. Het wordt door de FDA benoemd als 1 van de meest efficiënte ingrediënten voor zonbescherming.
  • ZINK
  • Iedereen kent het wel… dat zalfje op onze babybilletjes vroeger. Zalig! Neemt alle roodheden weg en maakt de huid weer zacht. Zink uiteraard! Het werkt antiseptisch; ideaal dus op huidjes met irritatie. Verder is dit ook een super ingrediënt om ontstekingen in de huid (zoals bv. Acne) te verminderen en te minimaliseren.

    minerale make-up