Kinesis Cosmeceuticals


Peeling


Onze peelings zijn veilig, efficiënt en eenvoudig te gebruiken. Deze non-invasieve chemische peelings zijn geschikt voor hyperpigmentatie, huidveroudering, acne, couperose, rosacea, striae, rimpels en andere huidonvolkomenheden.

TMC 3+ | filler look

TMC 3+ Action is een volledig nieuw concept van TCA peeling (pH 1,5) waardoor deze geschikt is voor ieder huidtype en het hele jaar gebruikt mag worden. De synergie tussen de bestanddelen zorgt voor een bioregeneratie van de epidermis.

Kineses TMC 3

Oenanthe | lifting

Unieke biorevitaliserende peeling met een lifting effect. De oenanthotoxine verstoort de reactie van GABA receptoren, waardoor de gezichtsspieren aanspannen en de huid strakker wordt. De diepgaande stimulatie zorgt voor een zichtbare tonificatie en oxigeneratie.

Kineses Oenanthe

Skin Revive | striae

Skin Revive Peeling is een Klasse I medisch hulpmiddel voor de behandeling van atrofische striae distensae en andere littekens. Het vermindert diepe striae (striae albae) aanzienlijk en verwijdert medium-oppervlakkige (striae rubrae).

Kineses Skin Revive

B.Phasic | pigmentatie

B.Phasic is een baanbrekende behandeling bij hyperpigmentatie en melasma. De melaninesynthese in de melanocyten wordt tegen gegaan. Hierdoor wordt het melanogeneseproces gestopt. Daarnaast wordt een exfoliatie gecreëerd.

Kinesis B.Phasic