Privacy policy

Esthetiek Leyla is van mening dat het beschermen van informatie die ons toevertrouwd werd door klanten, bezoekers van onze website en anderen met wie we communiceren onderdeel van onze verantwoordelijkheid is.
Dit geldt onder meer voor persoonlijke gegevens die u ons opgeeft zoals bv naam, adres of gegevens die we verkrijgen via een afspraak, mail, online-agenda, sociale media of persoonlijk bezoek in ons instituut. De gegevens worden opgeslagen binnen de firma Esthetiek Leyla en worden niet aan derden verkocht. Uw persoonsgegevens worden door Esthetiek Leyla, dokter roosensstraat 28a - 1760 Roosdaal verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw afspraak, behandeling, aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@esthetiek-leyla.be Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

Nieuwsbrief

Indien u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief vragen wij u om uw naam, postadres en e-mailadres. De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd. Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over Esthetiek Leyla. Het kan gaan om het sturen van informatie over nieuwe artikelen of het doen van andere aanbiedingen ten behoeve van de marketing. Indien u dit niet wenst, kan u zich ten allen tijden afmelden voor onze nieuwsbrief via de afmeldlink in de e-mail zelf.

Social media

Als u social media gebruikt, Facebook of Instagram, dan kan u met uw social media-account op sommige plekken op onze website inloggen. Esthetiek Leyla krijgt geen toegang tot uw social-media account, maar artikelen die je liked, kan u wel met uw vrienden delen. Stel je via social media een vraag aan ons, dan bewaren we dit bericht en uw accountnaam zodat we op uw bericht kunnen reageren.

Contact – recht op inzage en correctie van persoonsgegevens

Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over ons of de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, of indien u niet langer wenst dat wij contact met u opnemen voor direct-marketingdoeleinden, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Esthetiek Leyla
Dokter roosensstraat 28a – 1760 Roosdaal
info@esthetiek-leyla.be 0474/62.53.46